За нас

Магазин за кафе Coffeewave

Coffeewave е уеб магазин за кафе, който предлага богато разнообразие от вкусове за любителите на кафе, шоколад, чай и за онези, които жадуват да опитат нещо ново, различно, нетрадиционно.  

Мисията ни е проста – да доставяме удоволствие и даряваме вдъхновение като наблягаме на качеството и отличния вкус на предлаганите от нас продукти. 

Бихме желали всички да усетят нашата страст към доброто кафе и шоколад, изключителния чай, към свежестта на 100% истински плодов вкус, или най-общо към истинското, неподражаемото и неповторимо вкусово изживяване, което ни дарява с емоция,  вдъхновение и не на последно място мъничко време само за нас!

Целта ни е да направим всичко това достъпно и удобно за Вас. Да можете да се насладите на предпочитания от Вас вкус където и да сте: у дома, в офиса или близкото до Вас кафе, заведение или магазин.

За да постигнем нашата цел си партнираме с производители, които също като нас подхождат с огромно внимание и грижа, за да създадат продуктите си.  Всички те са отдадени на каузата да създадат изключителни продукт, който да задоволят и най-изтънчения вкус. 

Наши партньори са:
Магазин за кафе cafe cult  Магазин за кафе bailies  Магазин за кафе ponticelli  Магазин за кафе sea island coffee  Магазин за кафе kokoa collection  Магазин за кафе zuma  Магазин за кафе hinan fuwang  Магазин за кафе sweetbird  Магазин за кафе java
Вълна от кафе