• Фуанг дрип кафе – натурално

Фуанг дрип кафе – натурално

Код:FDCO0001
Наличност:Изчерпано количество
Опаковка:8 п./ кутия
Произход:Провинция Юнан, Китай, Азия
Цена: 15.25лв.

Фуанг дрип кафе – натурално

Характеристики
опаковка8 п. / кутия
тип кафемляно кафе във филтър / 100 % Арабика
произходпровинция Юнан, Китай, Азия
надморска височина1000 - 1500 м

Дрип кафето е уникален по своя характер продукт, който ни дава възможност да се насладим на неповторимия вкус на истинско кафе, приготвено директно в чашата. То е приготвено от 100% зърна Арабика от провинция Юнан, Китай – известна като „домът“ на китайското кафе. Тук кафето се отглежда в екологично чиста тропическа гора на голяма надморска височина – между 1000 – 1500 м., без употреба на каквито и да било пестициди и торове.

Зеленото кафе е сертифицирано като органично от ECOCERT S.A. и Rainforest alliance.

Дрип кафето е прясно смляно, печено кафе, сложено в самостоятелна филтърна торбичка. Материята и дизайнът на филтърната торбичка са изработени така, че да осигурят възможност при приготвяне кафето да разгърне истинския си аромат и вкус.

Всяка филтърна торбичка е индивидуално опакована в многопластова алуминиева опаковка обработена с азот, така че да се гарантира свежестта на кафето за дълъг период от време.

За да приготвите дрип кафето нямате нужда от кафе-машина, кафеварка или друг уред за приготвяне на кафе. Просто отворете филтърната торбичка с кафе, закачете я на чаша, залейте с гореща вода кафето и се насладете на чудесната напитка!


Характер и вкус:

В чашката ще се насладите на силен, но не горчив вкус, средна киселинност, богат аромат с плодови нотки.

Горещ шоколад от Азия

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
Свързани продукти
Вълна от кафе